Over ons

overons

Over ons

Als veelzijdig loodgieters- en installatiebedrijf in Delft, werkt W.A. Kuijpers voor veel particuliere klanten en voor bedrijven en instellingen in Delft en omgeving. Wij doen aan woningrenovaties en -onderhoud en zijn thuis in kleinschalige nieuwbouwprojecten.

Uiteenlopend

Loodgieters- en installatiebedrijf W.A. Kuijpers beheerst uiteenlopende vakgebieden; van centrale verwarming, dakbedekking, lood- en zinkwerk, gas- en waterinstallaties tot duurzame installaties zoals zonnepanelen. Wilt u op een vakkundige manier uw badkamer verbouwd hebben? Wij hebben er ervaring mee. Ook installeren wij vloerverwarmingen.

Kwaliteit

Kwaliteit is ons visitekaartje. Als een van de eerste loodgieters- en installatiebedrijven in Delft, heeft W.A. Kuijpers een VCA-keurmerk (Veiligheids Certificering Aannemersbedrijven). Kwaliteit wordt daardoor meetbaar. Ons personeel bestaat uit vakkundige ambachtslieden, die thuis zijn in alle disciplines. Voordat we aan de slag gaan, vindt er eerst een persoonlijk gesprek plaats waarna we een offerte uitbrengen.

U kunt altijd uw (aan)vraag telefonisch indienen of mailen:
tijdens kantooruren:  015 – 2 570 290     (buiten kantooruren:  06 - 51 721 821)    mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.