Radiatoren

 

CV-installaties radiatoren

Radiatoren

Een mooie, decoratieve radiator geeft niet alleen warmte af, maar maakt als blikvanger ook deel uit van het interieur. Tegenwoordig zijn radiatoren in verschillende modellen, kleuren en vormen verkrijgbaar. Zo zijn paneel- en decorradiatoren niet alleen mooi, maar geven ze comfortabele warmte af en nemen weinig plaats in. W.A. Kuijpers levert en installeert radiatoren van gerenommeerde merken zoals Radson, Thermic en Jaga.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een prettige warmtebron waarbij circa 10% minder energie wordt verbruikt. De stralingswarmte geeft een behaaglijke omgevingstemperatuur, waarbij de lucht in een ruimte minder opgewarmd hoeft te worden. Vloerverwarming wordt altijd gecombineerd met radiatoren. Zowel in nieuwbouw als in renovatie, hebben wij ruime ervaring in het aanleggen van diverse soorten vloerverwarmingen.

Convectoren

Op plaatsen waar geen ruimte voor radiatoren is of waar vloerverwarming niet mogelijk is, zijn convectoren een goed alternatief. De meest bekende is de convectorput, die wordt aangebracht bij een groot glasoppervlak. Daarnaast zijn er ook plintconvectoren en wandconvectoren, die bijvoorbeeld in traptreden worden aangebracht. Convectoren worden aangesloten op de CV-installatie. Via onze leverancier leveren en installeren wij convectorputten met roosters in verschillende houtsoorten en diverse kleuren aluminium.

Extra Service

Ook door uzelf aangeschafte radiatoren en dergelijke, installeren wij graag voor u. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Wilt u meer weten over radiatoren? Bel of mail ons:
tijdens kantooruren:  015 – 2 570 290     (buiten kantooruren:  06 - 51 721 821)    of stel uw vraag per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.