Aanvullende disciplines

aanvullende disciplines

Aanvullende disciplines

Naast reguliere loodgieters- en installatiewerkzaamheden, voert W.A. Kuijpers aanvullende disciplines uit. Hieronder een opsomming van specialismen waarin wij u ook van dienst kunnen zijn:

Gasaansluitingen

Wij leggen gasaansluitingen vanwege veiligheidsoverweging altijd volgens Europese richtlijnen aan. Wij installeren gasaansluitingen voor fornuizen en keukengeisers, maar ook voor gaskachels en gashaarden.

Mechanische installaties

Mechanische installaties en –ventilatiesystemen zorgen continu voor het afzuigen van vocht en luchtjes uit badkamer, toilet en keuken. Dergelijke warmte-terugwin-ventilatiesystemen werken energiebesparend. Wij installeren ventilatiekokers en kunnen tevens voor het onderhoud zorgen.

Close-in-boiler

In het teken van duurzaamheid is het raadzaam om in de keuken een close-in-boiler te plaatsen. Daarmee hebt u direct warm water. Dat scheelt veel kostbare energie en drinkwater. Een close-in-boiler hebben wij binnen een uur voor u geplaatst.

Rioolontstopping

Er is niets zo vervelend als een verstopping in de afvoer of het riool. Wij hebben gelukkig de juiste apparatuur om een verstopping op te sporen en te verhelpen. Bij grotere calamiteiten weten wij precies op welke instanties wij beroep kunnen doen.

Wij staan u graag te woord wanneer u een (aan)vraag wilt indienen:
tijdens kantooruren:  015 – 2 570 290     (buiten kantooruren:  06 - 51 721 821)     mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.