CV-installaties

 

CV-installaties

CV-installaties

Een goede CV-installatie is in elk huishouden onmisbaar. Omdat het een grote energieverbruiker is, is het verstandig om bij aanschaf van een nieuwe CV-installatie naast milieutechnische aspecten ook naar het rendement te kijken. Een HR-ketel is bijvoorbeeld enorm zuinig. W.A. Kuijpers geeft u hier graag advies over.

Installeren

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij precies voor u berekenen, welke installatie het beste bij uw wensen, type woning en gezinssamenstelling past. Vervolgens installeren wij de CV-installatie op deskundige en vakkundige manier. Ook installeren wij bijpassende rookgasafvoersystemen en de temperatuurregeling.

Thermostaat

Met een handbediende thermostaat kan de temperatuur van de CV-installatie handmatig geregeld worden. Een klokthermostaat is te programmeren. Dit type meet de ruimtetemperatuur en laat de CV-ketel hoger of lager branden. Door thermostatische afsluiters op de radiatoren, wordt er per ruimte een individuele temperatuur ingesteld. Een klokthermostaat wordt ook wel een weersafhankelijke regeling genoemd.

Voor alle informatie over CV-installaties of HR-ketels kunt u contact met ons opnemen:
tijdens kantooruren:  015 – 2 570 290     (buiten kantooruren:  06 - 51 721 821)    mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.